Facebookis jagatud pildiga andis Võrno teada, et on alates 10. juunist isapuhkusel. Postituses ei ole täpsustatud, kas laps on juba sündinud või ei ole.

Lapse sünni korral on õigus saada 10 tööpäeva isapuhkust kahe kuu jooksul enne arsti või ämmaemanda määratud eeldatavat sünnituse tähtpäeva või kahe kuu jooksul pärast lapse sündi. Soovi korral võid osa puhkusest välja võtta enne lapse sündi ja osa pärast lapse sündi. Seetõttu on võimalik, et laps on kas juba sündinud või peagi tulemas. Kroonika saatis Võrnole ka küsimuse, et kas võib õnne soovida, kuid vastust ei tulnud.

Postituse all on paljud siiski oma õnnesoovid juba edastanud. Nende hulgast leiab ka näiteks Martin Sildose ja Jakko Väli kommentaarid.

Võrno abiellus elukaaslase Cordeelia Viikbergiga mullu septembris. Naine muutis siis ka oma perenime Võrnoks. Hiljem rääkis Hannes Võrno Kroonikale, et käis oma sõbra Urmase (peapiiskop Urmas Viilma – toim.) juures pihil. "Meil oli pikk vestlus minevikust, olevikust ja tulevikust. Just tänu sellele vestlusele ja sisemistele aruteludele, mille iseendaga olen läbi teinud, olen täna õnnelik. Olen õnnelik, et jõudsin otsuseni abielluda."

Suhe jõudis avalikkuse ette 2016. aasta esimesel päeval, kui Võrno jäi Eesti Kontserdi ja Hennessy glamuursel uusaastakontserdi pildile kütkestava blondiini seltsis. Paaril jätkus silmi vaid teineteise jaoks, Võrno hoidis daamil piha ümbert kinni.