Jaagup Tuisk jagab Instagramis pilte, kus lihases noormehe kõrval seisab viie aasta tagune poiss, kellel kaalulangetuse ja musklite kasvatamise teekond alles ees seisis. "Praegu tundub see [viie aasta tagune] poiss nagu keegi, keda ma tundsin. Nii palju on muutunud," märkis ta.

Tuisk jagab, et ta on aastate jooksul tundma õppinud, vigu teinud, armastuse leidnud ja küpseks saanud. "See on teekond ja ma tean, et ma olen alles alguses. Selle postitusega seljatan ma ühe oma hirmu," kirjutas Tuisk, viidates oma kartusele, mis teda mitme aasta taguse šokeeriva pildi postitamise eel vaevas.

"Ma olen alati tahtnud olla inimestele meele järgi. See on lihtsalt minusse vist sisse genereeritud. Nii et jälle leidsin ma end mõtlemas, mida teised minust arvavad, kuidas nad mind kritiseerivad," avalikustas Tuisk.

Noor muusik on pikalt võidelnud ebakindlusega, kuid trenni tegemine ja vormi saavutamine on aidanud tal paremaks ja enesekindlamaks inimeseks saada.

Ta lisab, et näeb vaeva, et teiste arvamust vähem hinge võtta. Noormehe hinnangul on hädavajalik kuulata lähedaste arvamust, kuid tuleb olla ettevaatlik, kelle arvamus tõsiselt võtta. Samuti avaldab ta lootust, et ebakindlust paljastava postitusega inspireerib ja motiveerib ta vähemalt ühte inimest. "Ärge unustage - kõik sõltub teist," jagas Tuisk väärt nõu.