Rokkari raske elu

2005. aastal ägestus Padar, kui Eesti Muusikakarika poolfinaalis kaotas.

Tanel Padar kargas pärast telesaadet fännide piiramisrõngast välja ja läks fotograafile kallale, paisates ta toorelt pikali. "Ma annan sulle molli! Sa ei tohi siin mingit pilti teha! Saada aru?!" röökis muusik ja vahendas Õhtuleht oma tõukamise ohvriks langenud fotograafi Teet Malsroosi sõnu.

The Suni tollane mänedžer selgitas aga, et neil oli kiire. "Olid Põlva linna päevad ja kell 00.15 oli meil vaja seal esineda. Buss seisis ukse ees ja kolm transameest tassisid asju. Tanel pani kokku kitarrijuhtmeid ja pedaale. Ta oli närvis, et lapsed tulid autogramme tahtma."

2008. aastal oli Bedwettersi laulja Joosep Järvesaar tähelepanust nii väsinud, et läks ööklubis Hollywood kätega kallale fotograafile, kes teda pildile jäädvustada tahtis.

Fotograaf pidas iseenesest mõistetavaks, et võib noorest muusikust pilti teha. “Aga Joss kargas püsti, et ära tee, kao minema,” meenutab Meelis Tomson Järvesaare vihast reageeringut. 20aastane muusik olnud sel ajal juba parajalt purjus.

Aga mitte ainult muusikud ei ärritu

2004. ründas näitleja Juhan Ulfsak seltskonnaüritusel fotograafi, kui viimane pildistas teda koos näitlejatar Kristel Leesmendiga.

Ulfsak oleks seltskonnaajakirja piltnikul fotoaparaadi peaaegu käest maha löönud, kirjutas Kroonika.

"Ma ei käi eriti seltskonnasündmustel ja mind ajas närvi see plõksutamine,” ütles Ulfsak. "Edastage minu vabandused fotograafile.”

Milliseid kurioosseid lugusid ägestunud avaliku elu tegelasest Sul veel meenub?