Malluka, pärisnimega Mariann Treimanni, Tinder on sisult lühike ja konkreetne. Kolme lapse ema kirjutab: "Lihtsalt vaatan, mis pakutakse".

Mallukas. Foto: Kuvatõmmis Tinder

Kroonika kirjutas eelmisel nädalal, et Tinderist leiab ka Kardo. Ta kirjeldab end platvormil: "Ma olen hästi tore ja sõbralik mees, kes juttude järgi pidi ka hea huumorimeelega olema. Mulle meeldib hästi öelda ja komplimente teha. Vabal ajal meeldib mulle jalgrattaga sõitmas käia ja natuke sporti teha. Veel meeldib mulle koos filme vaadata ja mänge mängida. Peale selle olen ma päris korralik kokk. Kui sa mulle retsepti ette annad, siis arvatavasti ma saan selle kokkamisega hakkama. Suvel meeldib mulle oma aia eest hoolitseda ja palju grillida ja kala suitsutada. Ps. Mul on 3 tütart."

Kardo selgitas hiljem Kroonikale, miks ta otsustas endale Tinderi teha. "Ma tegin endale Tinderi, sest mul oli väga suur uudishimu, mis koht see on ja mis moodi see äpp toimib. Ma ütlen kohe ära, et Tinder pole mingi imeloom, kuhu kasutaja teed ja siis hakkad kohe rekkakoormate viisi seksi saama. Kuigi selle äpi kohta nii räägitakse, et ega see on ainult üheöö suhete jaoks vms. Samas mina olen kuulnud, et paljud tuttavad ja tuttavate tuttavad on endale sealt suhted leidnud ja siiani koos olnud. Muidugi ma tahan ära mainida, et ma ei läinud sinna seksi otsima. Pigem tahan ma näha, et kas ma olen veel nii kena väljanägemisega, et keegi mind ka paremale viipab, kui nii võib öelda," rääkis ta.

Kardo tinderdamisest kirjutas Mallukas ka oma blogis: "Kardo ja Tinderi kohta pole minult mõtet mingit dramaatilisi emotsioone otsida. Minu poolest võib tal see olla, kui ta tunneb, et ta tahab. Mul on üldse reaalselt null armukadedust või midagi Kardo suunas, nii et selle üle ei pea keegi muretsema. Ma ei usu, et ta neid tinderideite meile siia koju, laste ette tassima hakkab kohe esimese asjana. Eile (üleeile) soovitasin talle isegi paremaid pilte sinna ja puha."