Katrin Lust andis veebruaris Kroonikale intervjuu, kus tal säras sõrmus sõrmes. See on stiilne ja eriline – lilleõis, millel on neli teemanti. Kroonikale on vihjatud mitmest allikast, et Katrin on juba pool aastat kihlatud. Kui sellele kinnitust küsiti, naeratas Lust kavalalt: "Seda ma ei kommenteeri, mis sõrmusega täpselt tegu, aga see on kahtlemata ilus. Olen eraelus tõesti õnnelik!"

Nii nagu Katrin ei lase ühtegi võõrast või kõrvalist inimest oma koju, ei ole ta eksponeerinud ka oma eraelu. Kõigile neile mehepoegadele, kes saadavad Katrinile pilte oma peenisest, ütleb ta, et on olnud oma elus üldse väga vähe aega vallaline ja kassiga vanatüdruk ei saa temast kindlasti. Ta lihtsalt ei eksponeeri oma suhteid.

Milline mees on Katrin Lusti tagala. "Mingi tossike ta olla ei saa! Kui palju inimesi üldse tahab minuga suhelda, eriti kogu minu tuntuse ja sellega kaasneva juures. Kindlasti on ta lojaalne, toetav, ei peta mind, ei valeta, ei tee haiget, mõistab, et mu töö on mu kirg. Suu­dab minu tempoga kaasas püsida."

2018. aastal avaldati, et Katrin Lust on suhtes Oliver Kilgi nimelise mehega.

Saatejuht ütles, et kui kunagi peaks tulema ka pulmad, siis oleksid need privaatsed ja tagasihoidlikud. Mis aga puudutab laste saamist, siis ka selleks on ta ammu valmis. "Minu ema oli 39, kui mina sündisin, mina saan peagi 38. Ma soovin, et esiklaps sünniks lähiaastatel. Ja ka seda olen otsustanud, et "Kuuuurija" ei kao mitte kuhugi ka siis, kui olen emaks saanud."

Selles loos ei kinnitanud Katrin Lust kordagi, kas sõrmus tema sõrmes on ikka kihlasõrmus. Eile õhtul postitas Lust Instagrami pildi kaasalt saadud sõrmusest.

Foto: Instagram

Kroonika võttis temaga ühendust ja küsis, kas see on kihlasõrmus. "Ma ei ole kihlunud uuesti. See oli üllatuskink ilma igasuguse tähtpäevata," sõnas Lust, kinnitades oma varasemat kihlust.