Anastassial on kaks kirge: raamatud ja kingad. Neid võib ta osta kokku lõputult. Ainus mure on, et Anastassia kiire elustiili juures napib tal aega poes käimiseks. Seda saab ta lubada ainult puhkuste ajal välismaal. Kingi on Anastassia kogunud pea kümme aastat ja Ossinovski juurde kolis ta neli aastat tagasi juba oma suure kingakollektsiooniga.

Kingi on Nastjal enam kui sada paari. Anastassia lemmikbränd on Christian Louboutin, aga talle meeldivad ka Manolo Blahnik, Christian Dior, Chanel. "Need on kingad, milles on mugav," põhjendab Anastassia. Tema kollektsioonis on ka kingi, mida ta ostab lihtsalt sellepärast, et need on ilusad. Näiteks ei ole ühed Tom Fordi kingad üldse mugavad, aga need on ilusad. "On kingi, mis lihtsalt peavad olema minu kollektsioonis ja mida panen jalga korra või kaks. Aga nad on ilusad ja rõõmustavad mu silma," ütleb Anastassia.

Ossinovski maja Gruusias

Peaaegu kõik Anastassia riided õmbleb tema Riia sõbranna. "Ma isegi ei mõtle riietele. Ta teab minu mõõte, õmbleb kõik valmis ja saadab kas Tallinna või Tbilisisse. Mul on sõbrannaga väga vedanud," teatab Anastassia. Tema garderoobis on riideid ka Gruusia disaineritelt. Näiteks üks ilus tikitud pintsak Gruusia ornamentidega – et Gruusias töötamise ajast jääks tulevikuks ilus mälestus, põhjendab Anastassia ostu. "Oleg tõi mulle Usbekistanist kanga Usbeki kujunditega ja minu sõbranna õmbleb mulle midagi sellest kangast."

Aga Eesti moekunstnike looming? "Mul pole aega otsida Eesti disainereid, veedan kogu aja tööd tehes, Olegiga või riideid triikides," naerab Anastassia.

Kõige enam meeldib Nastjale riietada Olegi. "Ta on minu nukuke ja mulle meeldib reisidel talle ilusaid riideid osta. Usun, et viimase nelja aastaga on tema stiil paremaks muutunud," ütleb Anastassia. Mehe lemmikbrändid on Loro Piana, Brunello Cucinelli, Brioni.

"Olegile ei meeldi käia poodides, ta istub maha ja mina teen kogu töö tema eest ära," muigab Anastassia. Kõik, mis naine valib, mehele ka meeldib. Oleg ohkab vaid: "Liiga palju riideid on, mul pole vaja nii palju!"

Ossinovski maja Gruusias