Sotisaalmeediasse laetud pildil poseerib Sanna Marin koos oma värske abikaasa Markus Räikköneniga pulmapäeval, vahendab Iltalehti.

"Ütlesime teineteisele jah. Olen õnnelik ja tänulik, et saan oma elu jagada mehega, keda armastan. Oleme palju koos näinud ja kogenud, jaganud rõõme ja kurbust ning toetanud teineteist ka kõige raskematel hetkedel. Oleme koos olnud noored ja täiskasvanuks sirgunud ning kasvatanud oma tütart. Kõigist inimestest oled just sina mulle see õige," kirjeldas peaminister oma tundeid romantilise pealkirjaga.

Pulmas osalesid Sanna ja Markuse kõige lähedasemad, seega kokku oli kohal vaid 40 inimest. Pruutkleiti valis peaminister suisa kaks aastat.

Paar on koos olnud 16 aastat ning neil on üle kahe-aastane tütar. Sanna Marin ja endise jalgpallurina ning praegu ärimehena tuntud abikaasa Markus Räikkönen kohtusid vaid 18-aastaselt baaris, kui mõlemal veel koolitee pooleli oli. Loetud nädalad tagasi tunnistas Sanna Marin Soome naistelehele, et sooviks väga veel lapsi, kuid praeguse ametiga ei ole lihtsalt võimalik.