Sotsiaalmeedias eriti paljastavate piltidega halloweeni tähistanud Andersoni süüdistatakse nüüd jõhkras kultuuriliseks solvamises, vahendab Foz News.

Staar avalikustas endast kaks pilti. Esimesel neist kandis ta vaid aluspesu alumist osa, teisel kaunistas oma pead indiaanlastele omase peakattega. "Toredat halloweeni," rõõmustab staar piltide pealkirjas.

Postitus ei jõudnud üleval olla ühte tundigi, kui esimesed pettunud juba väga jõuliselt vaidlema hakkasid. "Mul on kahju teile seda öelda, preili Pamela Anderson, aga see on kõige ehtsam kultuuriline solvang, mida inimesed taluda ei kavatse. Rahvuslik peaehe. Ei ole lahe," kurjustas üks Twitteri kasutaja.

"Nii suur loomade austaja, aga sama ei saa vist öelda inimeste kohta, kes teiega samasugused välja ei näe? Selge, Pam."

"See väga rassistlik ja valmistab korralikku pettumust. Pam, ma arvasin, et sa oled parem."

"Ameerika põlisrahvas ei ole kostüüm..."

"Ma olen Pamela Andersoni kontolt blokeeritud, sest nagu paljud teised, ütlesin ka mina talle, mida tema koledast ja põlisrahvast solvavast kostüümist arvan. Pange ta vangi."

"Pamela Anderson, jaga oma paljaid pilte nii palju kui tahad. Kuid jäta põlisrahvaste kultuur sellest välja. Sul on lihtsalt tulnud, sest teenid elatist oma Barbie'liku kehaga. Mitte kõike i pea nii magalale langema. Austa seda, mis on püha. Sul pole aimugi nendest kannatustest ja veresaunast."

Staar on pahastele fännidele ka vastanud ning näib, et oma viga ei suuda ta kuidagi mõista. Ta jätkas hiljem piltide postitamist, millele lisas mitmetähenduslikke pealkirju. Lisaks suunas ta fännidele lugemiseks ka artikli, mis käsitleb kultuurilist lähenemisest.