Mihkelson jagas sotisaalmeedias pilti päikeseliselt Tenerifelt, kus tema sõnul koroona mingeid märke ei näita. "Tenerifel ollakse rohkem mures hiljutise Sahara liivatormi tagajärgede kui koroonaviiruse leviku pärast."

Võiks arvata, et sihtkohtades, kuhu praegu rohkem turiste kipub kogunema, on maskid juba tavaline nähtus. Sellest olenemata pole Tenerifel viirus sugugi probleem. " Kusagil pole märgata paanilisi kaitsemeetmeid, ka lennujaamas mitte. Nii rannas kui linnas näib elu liikuvat päikesesaarele kohases puhkuserütmis."

Kuigi liigset paanikat pole kuskil märgata, siis mõtlematult julgeks ei tasu Mihkelsoni sõnul siiski minna. "See muidugi ei tähenda, et ettevaatlik ei peaks olema."

Maailmas on levima läinud ka ootamatu arusaam, et koroonaviirus võib olla seotud Corona õllega, mida toodetakse hoopis Mehhikos. Seetõttu on õlle müük märgatavalt vähenenud ning interneti otsingud näitavad, et inimeste mure joogi tervislikkuse osas üha kasvab. Seda, et paanitsemiseks põhjust ei ole näitab Mihkelson julgelt Corona pudeliga poseerides.