Blair näitas oma uut soengut Instagramis, kus ta tunnistas, et ta on pidanud mitmel korral oma uuestikasvanud juuksed maha lõikama või tunduvalt kärpima.

Staari sõnul hakkasid juuksed tagasi kasvama umbes kaks kuud pärast keemiaravi. "Nad tulid heledad ning nad kasvasid hõredalt ja oli nagu kiilakas. Ma raseerisin ära, sest see nägi kurb välja," meenutab staar Instagramis oma esimest juuksekasvu.

Kuid siiski tunnistab muidu pikkade brünettide juuste poolest tuntud näitleja, et vaevalt ta enam pikki juukseid kasvatab. "Tundub, et pikad juuksed oleks liiga palju minu jaoks. Seetõttu ma jätan nad lühikeseks ja halliks," ütleb Blair, kes on varem tunnistanud, et haiguse tõttu ei liigu ta käed enam nii nagu ta tahaks ning seetõttu on raskendatud ka juuste üle hoolitsemine.

Filmidest "Õelad kavatsused" ja "Arukas blondiin" tuntud näitlejanna teatas ravimatust haigusest eelmise aasta augustis sotsiaalmeedia teel. "Ma olen puudega. Vahepeal ma kukun. Vahepeal ma pillan asju maha. Mu mälu on hägune. Ja minu vasak pool küsib juhiseid katkisest GPS-ist. Aga me saame sellega hakkama. Ja ma naeran ja ma küll ei tea täpselt, mida ma teen, kuid ma annan endast parima," kirjutas ta.