Wilson kirjutas hiljuti Instagramis jagatud pildi juures, et soovib oma saavutada oma ideaalkaalu, mis on 75 kg, vahendab Fox News. "Isegi, kui sa pead oma eesmärkideni roomama, siis mine edasi, see on seda väärt," kirjutab ta pildi pealkirjas.

Wilson lisas pildi pealkirja, et soovib ka aasta lõpuks vähemalt ühe filmi produktsiooni saada. "Mõlemad eesmärgid vajavad iga päev tegemist ja mul on pidevalt tagasilööke, aga ma näen kõvasti vaeva."

Mai keskel jagas Wilson fännidele ametliku hõnguga pilti, millel on üleni musta riietunud ja poseerib valgel taustal. "Mõnel päeval tuleb "advokaat Rebel" oma kestast välja ja siis ta näeb selline välja," tutvustas ta fännidele pealkirjas. Tumeda riietusega näeb Wilsoni kaalukaotus veelgi võimsam välja.

Rebel Wilson õppis ja proovis ka kätt advokaadi ametis. Seda kõik enne kui ta näitlejana kuulsust koguma hakkas. Ometi on ta veel tänaseni ainus õigust õppinud staar, kes oma esimesele valikule ka näitlemise kõrvalt mõneti truuks on jäänud. Nimelt jätkab ta veel tänaseni õpinguid Austraalia ülikoolis.