Toomas Kirss jagas Kroonikaga pilti tänasest hommikust, kui läks näitlejannale tema koju sületäit kollaseid tulpe viima.

"Olime esimesed õnnitlejad, ajasime sünnipäevalapse voodist välja," naerab Kirss. "Kink ja lilled said üle antud kontaktivabalt, nagu kehtiv kord ette näeb," sõnas Kirss vahetult pärast õnnitlemist Kroonikale. Ita oli heas tujus, nägi hea ja rõõmsameelne välja ning vahetas ukselt paar vaimukat repliiki.

Just tulbid - ükskõik mis värvi - on läbi aegade olnud Ita Everi lemmiklilled, mistõttu talle igal kevadisel sünnipäeval just neid ka kingitakse. Just täna oleks pidanud esilinastuma mängufilm "Salmonid 25 aastat hiljem", kus Ita Everi kanda on perepea Ella Salmoni väärikas roll. "Itale kingituseks valminud film on valmis ja ootab võimalust ekraanidele jõuda," ütles Toomas Kirss. "Kunagi see päev tuleb, mil Ita on taas kinolinal! Ootame seda kannatlikult, püsime positiivsed ja oleme terved!" sõnas produtsent. Ka Kroonika ootab seda päeva kannatamatult. Palju õnne ja palju tervist, meie rahvuslik aare Ita Ever!

Sõprade jutustusi Ita Everist loe pikemalt SIIT.