23aastane Yna Sertalf tunnistab, et on sarnasuse kohta palju kuulnud: "See on toimunud alates ajast, mil ma olin 15 või 16. Esimene inimene, kes seda ütles, oli mu onu, kes ütles emale kui ma juukseid lõikasin," rääkis ta BuzzFeedile.

Kuigi ta ise väga sarnasust ei näe, siis väljas käies tuleb see kasuks: "Kuna ma olen natuke häbelik, ei ole ma seda kunagi vabatahtlikult kasutanud, aga on tõesti on lihtsam klubisse sisse saada või jooke saada."

Kõigel on siiski ka teine pool. Sertalf selgitab, et ei saa alati aru, miks inimesed temaga suhtlevad: "Ma olen seda ammu kuulnud ja vahel väljas olles, tahavad inimesed minuga pilti teha. Eraelus võib see veidi keerulisem olla, sest ma ei tea kunagi, kas inimene räägib minuga minu iseloomu pärast või seetõttu, et ta arvab, et ma olen Rihanna nägu. Kui ma räägin kutiga, öeldakse tihti, et ma näen välja nagu Rihanna ja ta hea meelega näitab mind oma sõpradele ning siis ma tihti mõtlen, et kas me saame välimusest edasi ka. See välja arvata, on olukord minu jaoks naljakas."