Rõõmsameelselt poseeriti koos sinisel vaibal. Sõõrumaa on oma lastega lähedane, aga siiski tekib kõrvalt küsimus, miks ta üritust koos oma elukaaslasega ei väisa? Neid pole koos nähtud ka teistel avalikel üritustel, kus Sõõrumaa on käinud.

Mullu augustis kirjutas Kroonika, et Sõõrumaa veedab aega joogaõpetaja Hedi Laigariga, kellega elab koos Adilas. Seal asub Sõõrumaa sünnikodu ja kuhu ­Urmas on loonud võimsa Adila puhkekeskuse koos tammealleede, tenniseväljakute ja puhkemajakestega. Seal toimuvad aasta ringi erinevad festivalid, tähtpäevad, ettevõtete seminarid, lastelaagrid ja kursused nii keha kui ka vaimu arendamiseks. Alles hiljuti lõppes seal menukas tantrafestival. Hedi töötabki Adilas osa sündmuste korraldajana ja tegeleb üritusi ette valmistades organiseerimistööga.

Juuni alguses peeti Adilas Sõõrumaa sugulaste kokkutulekut ja ka sinna saabusid seitsme lapse isa Urmas ja Hedi käsikäes paarina. Sõõrumaa eksi Kätlin Maranit sel kokkutulekul ei nähtud.

"Mina tahan maal ja metsas elada," ütles Urmas siis Kroonikale. "Ja Hedi on ainus, kes tahab seda samuti. Meie huvid ja eluvaated kattuvad. Meil on hea koos olla, elu on imeline ja ilus," sõnas ta.