Kivi nägi oma vanusele vaatamata erakordselt hea välja - heas vormis ja kauni jumega. Sisemisest särast rääkimata.

Filmistaarile kohaselt püüdis Kivi juba sügaval nõukogude ajal, mil polnud kvaliteetset kosmeetikat kuigi palju ning näitlejate grimmiks kasutatavad vahendidki viletsamad kui preagu siiski oma välimuse eest hoolitseda nii hästi, kui see võimalik oli. Näiteks ütles ta Anne ja Stiili 2018. aasta märtsinumbris, et nõukaajal, kui korralik näokreem oli raskesti kättesaadav, ei olnud mul enda varustamine probleem.

Moskva kolleegide, teiste kinodiivade soovitusel hankis ta erilist ülikallist kreemi. Seda imetoodet kasutas kogu eliit. Kreemi koostisesse kuulus haruldane toimeaine vaala seljaajust, mida siis lisati naharakke uuendava toime pärast. Seda koostisainet hankisid Moskva kosmeetikud otse vaalapüüdjate käest.

“Tormijooksu ilusalongidele ja ilukliinikutele ma heaks ei kiida,” ütleb Eve. “Oma näonaha eest tuleb iga päev hoolt kanda.” Loe lähemalt Eve Kivi ilunippide kohta siit.

Lugu selle kohta, millised üle 50-aastased Eesti naised väärivad oma aegumatu ilu ja elujõu eest marulist aplausi loe siit.