Hunt jagas oma Instagrami jälgijatega volbriõhtul videot, kus ta tantsib oma väljavalituga tundelist tantsustiili Kizombat. Näha on, et noorte vahel on midagi enamat kui lihtsalt armastus tantsu vastu.

Raadiohääl ja telenägu Brigitte Susanne Hunt avaldas Instagrami story’s paljutähendusliku postituse, kus meelate tantsuliigutuste saatel teatab, et on juba kolm kuud armusuhtes oma Bachata treener Indrek Mägiga. Küsimusele, kas süda postitusel tähendab tõepoolest armastust, ütleb Brigitte Kroonikale jah. "See on tõsi. Ma olen suhtes. Detailsemad asjaolud jätame aga oma teada."

Kuid tundub, et pärast valusat lahkuminekut Ron Nõmmest, on Brigitte leidnud selle ainsa ja õige.

Juba poolteist kuud tagasi tunnistas Brigitte, et Indrek on ta mitmeski mõttes ära võlunud. "Ma olen eraeluliselt õnnelikumas kohas kui eales varem ja kindlasti on selles roll ka Indrekul, kellega ma olen nautinud iga minutit koos tantsimist," jäi Brigitte tookord veel salapäraseks.

"Bachata on muutnud mu keha plastilisemaks ja ma olen tänu sellele ideaalvormis," kinnitas ta siis.

Hunt, kes läks sügisel lahku reklaamivaldkonnas tegutsevast Ron Nõmmest, ütles Kroonikale, et ilusate enesekindlate meeste ja naiste juures loodus kaua tühja kohta ei salli.

“Kui mina juba seksin mehega, siis näen teda ka enda laste isa ja abikaasana ja ma teen seda ainult läbi armastuse — niisama nühkida, sorry, ma ei oska! Võib-olla oleks lihtsam, kui oskaksin. Aga ma ei hakka endale haiget tegema, sest tean, et kohe, kui korragi ots sees on, on mul kohe tunded, pulmakellad, kohe olen enda peas abikaasa ja laste ema valmis. Ma ei tee seda endale — uskuge või mitte, aga suudan olla ka ilma seksita. Ma ootan ära, kuni õige inimene tuleb. Ma tahan, et armastus oleks ilutulestik, raketid, fanfaarid ja pasunad!"