Kuigi Laura ega ka salapärane Kaspar pole teineteist veel üheski Instagrami postituses näidanud, siis ütleb teisipäeval tehtud story rohkem kui tuhat sõna.

Alles eelmise aasta oktoobris teatas Laura Kroonika vahendusel, et ta on taas koos Magnus Müürsepaga. "Jah, tema aitab mind kõiges, me oleme koos. Ikka, ta on mu elukaaslane," ütles ta toona.

Aastal, mil Põlvere "Veronaga" Eurovisionil käis, oli Müürsepp lauljatega Kiievis kaasas, kuid siis väideti kindlalt, et tegu on lihtsalt ERRi liikmega, kes oma tööd teeb. Juba sama aasta sügisel kinnitas Põlvere hoopis, et on tegelikult Müürsepaga siiski paar. 2018. aastal tunnistas lauljanna, et nende suhe on kahjuks lõpule jõudnud, kuid 2019. aasta kevadel leidsid nad teineteist uuesti.

Põldvere vastas kolmapäeval fännide küsimustee Instagramis, kus loomulikult uuriti lauljatari käest ka uue silmarõõmu kohta. "Peika on või?" küsis üks uudishimulik inimene.

31-aastane Laura ei jäänud vastust võlgu ning jagas klippi hiljutisest videovõttest, kus osales mitmeid mundris mehi. "Äkitselt mõni neist?" pakkus ta naljaga.