75-aastane Reet Linnas rääkis "Prillitoosi" saates, et töötab nüüdsest kodus, kuna sellised on ettekirjutised.

"See ei ole mingisugune uus telenipp, vaid see on ettekirjutus olla oma kodus oma nelja seina vahel, mida me kõik peame täitma. Aga eriti eakad, kes on riskigrupis," ütles saatejuht Merivälja koduaknast välja vaadates.

"Sellest, kuidas me kuuletume ja allume nendele reeglitele, sellest ju sõltub meie ja kogu Eesti rahva tervis," lisas Linna.

Saatejuht lisas, et ta on endale toitu ja muud vajalikku varunud, aga kui peakski midagi vaja minema, siis lähevad lapsed poodi ja panevad talle koti ukse taha.

Reet Linna sõnas, et kui käte desifitseerimiseks vedelikku pole, siis piisab ka seebist. Ravimeid tal endal õnneks pole palju vaja olnud, aga hommikusöögi kõrvale kuulub D-vitamiin, C-vitamiin ja magneesium

Saatejuht tunnistas, et tal on ka hirm selle viiruse ees ning uued reeglid ei ole soovitused, vaid neid peab täitma.

"Muidugi on natuke kahju, et me ei näe oma lapsi ja lapselapsi, aga meil on olemas telefonid ja saab ka teha videokõnesid. Kui teie seal tunnete end üksikuna, siis helistage sõbrannale või mõnele lähedasele ja rääkige oma mure ära," rääkis ta.

"Me oleme ju elanud üle igasuguseid raskusi ja kui me koos nendest reeglitest kinni peame, siis saame ka sellest viirusest jagu," sõnas Reet Linna.