"Mina tegelen nii nagu ka "Kodutunde" ajal siiski ka teiste projektidega. Hetkel näiteks käivad juba ettevalmistused "Selgeltnägijate tuleproovi" uueks hooajaks. Ja loodan, et toredaid projekte tuleb veelgi, milles kaasa lüüa," ütles Lahe.

Saadet "Hingesoojus" hakkab edaspidi produtseerima Katrin Lust, kellele Anneli Lahe edu soovib.

"Mis puutub Katrin Lusti produtseerimisse, siis soovin jõudu, sest ega see lihtne projekt ei ole," rääkis Lahe.

Kroonika uuris Lahe käest ka, miks ei ole Kristi Loigi siiamaani esitanud Kanal 2-le "Kodutunde" aruandlust. Lahe sellele küsimusele vastata ei osanud.

"Minul juurdepääs sellistele andmetele ju puudub," sõnas Lahe.

Katrin Lust ei mõista, kuidas saab Kristi Loigol nii kaua aega võtta, et "Kodutunde" aruandlus telekanalile esitada.

"Ma saan aru, et proua Loigo pole tänase päevani kanalile näidanud, kuhu on inimeste annetused läinud. Ma saan kanalist aru, telemaastikul ei käi nende saadete tegemine sügishooajaks üks-kaks-kolm," imestas Lust.

Kanal 2 teatas mõned nädalad tagasi, et lõpetasid koostöö "Kodutunde" produtsendi Kristi Loigoga, kuna tekkis kahtlus, et peredele annetatud rahasid ei ole terves ulatuses otstarbekalt kasutatud. Kanal 2 tegi politseile ka kuriteo kahtluse osas avalduse.

Kanali programmijuht Kaspar Kaljas sõnas, et koostöö lõpetati enamasti usalduse lõppemise tõttu. "Kodutunne" on saade, mis põhineb suuresti heategevusel ning kanal sai liiga palju signaale, et rahad ei läinud õigesse kohta.

Selle tõttu "Kodutunnet" enam Kanal 2 ekraanil ei näe. Alates sügisest võtab seal koha sisse "Hingesoojus", mida hakkab produtseerima Katrin Lust.

Annetusi hakkab saates otse vastu võtma AS Postimees Grupp, et sellega säilitada annetuste läbipaistvus. Ja annetatud rahade kasutamist hakkavad kontrollima audiitorid. See on oluline, sest Kanal 2 esitas Loigo vastu politseile kuriteoteate, kuna Loigo ei suutnud tal olevate dokumentidega tõendada, et kasutas annetatud raha õigesti.