“No täiesti uskumatu! Kas oleme nüüd hoopis Lastefondile varba peale astunud? Tänane “Reporter” pani lihtsalt õhku ahmima!!! Jõulusaates tutvustasime viite peret, kellest neljale jõudsime vahetult enne koroona-aega ka appi minna. Siis pandi ka meid karantiini. Rasmus jäi ootele, kuid see ei tähenda, et pere osas tööd ei käinud,” kirjutab Lahe sotsiaalmeedias.

“Juba maikuus, kui selgus, et ehk õnnestub varsti taas tööle hakata, helistas meie tegevprodutsent Aivar Sipelgas pereisale, kuid siis polnud perel sobiv hetk rääkida. 10.06 saadeti SMS “Tere Toomas, olen Aivar “Kodutundest”. Kuidas teil läheb? Kas teil on selgunud, millist trenažööri oleks Rasmusele vaja? Või peaksime teie füsioterapeudiga selles osas konsulteerima? SMS on täiesti telefonis olemas,” kirjutab saatejuht.

“Jääb arusaamatuks, miks Lastefond enne ei võtnud vaevaks uurida, mis seisus olukord on. Me toodame aastas 24 saadet. Ei hakka lahti seletama, kui palju kulub ühe saate ettevalmistuseks aega, enne kui seda saab hakata salvestama. Enne, kui ta teleekraanidele jõuab! Johhaidii!” lõpetab Lahe emotsionaalse postituse.

Lahe täpsustab Kroonikale, et küsimus ei olnud ainult trenažööris. "Ettevalmistused käisid ka selles osas, et luua majast tänavani korralik tee, kus oleks võimalik ratastooliga liikuda, samuti kaldtee majja pääsemiseks ja muu selline," ütleb ta.

"Kodutunde" meeskonna eesmärgiks oli pakkuda võimalikult palju, et pere saaks keskenduda vaid Rasmuse jalule saamisele. "Veebruaris saigi alustatud kevadhooaja saadete ettevalmistuste- ja salvestustega, kuid kahjuks jäi see hooaeg seoses eriolukorraga meie jaoks ootamatult lühemaks. Hakka või uskuma ütlust, et "ükski heategu ei jää karistamata”!" ütleb Lahe lõpetuseks.

Kanal 2 esitas täna Kristi Loigo vastu kuriteoteate, kuna kahtlustab teleprodutsenti abivajajatele mõeldud raha vääras kasutamises. Uudistesaates “Reporter” tuli välja, et enne jõule eetris olnud “Kodutunde” erisaates koguti raha Rasmus Juhansoni taastusravi ja hingamistarvikute jaoks, kuid raha ega abivahendid pole veel noormeheni jõudnud.