"ShoppingQ" nime taha varjuv Jaanika väisas isegi blogiauhindade jagamist ning ei olnud pärast pidu "kiidusõnadega" kitsi ühegi seal kohatud blogija suhtes. "Mari-Leen oli ka kenasti tagasihoidlikult suviselt pidulik. Selline mõnus ja kerglev. Kilod absoluutselt ei häirinud. Mõni kohe on kena ja sobib oma kehasse. Hiljem kuulsin teda ka vestlemas oma semudega, siis pidin fakti tõdema, et ta paistab poole targem ja intelligentsem välja, kui ta vait on," kirjutab Jaanika oma ajaveebis.

Ka Mallukas sai oma koosa. "Oli omale näo pähe maalida lasknud, soeng oli perfektne. Aga... liiga ilus. Iseendana kohale tulek oleks huvitavam olnud. Ja kleidiga mässas ta ka - rind tahtis vägisi välja ronida. Ja Mariga jooksis ta pidevalt väljapääsu poole. Mida seal jagati, ei tea. Silma ta igatahes jäi ja melu oli neil oma seltskonnas kõva. Jahvatas, nii mis kole," ei jää Jaanika sõnadega kitsiks.

Niisamuti võtab Jaanika blogis ka Eesti ühe tuntuma blogi Merje.ee autori kallal. "Ma panin tähele ka, et Merje on tagumikust priske. Võib-olla on ta alati olnud, ma ju ei tea. Tean vaid, et kaaluga mässavad suurem osa naisi ja mingi aeg suutis Merje ennast soovkaalu saada. Nüüd aga paistab, et asi on käest ära läinud. Võis ka olla, et tema pükskostüüm rõhutas seda. Seljas istus see tal taganpoolt igatahes väga halvasti. Seda oleks ka pime märganud ja vast märgati ka," lajatab viie lapse ema suguõele. Ka haridusblogi pidava Manjana rinnad ei jäänud Jaanikale märkamata. "Riietus sobis talle, väga tütarlapselik. Rinnad olid tal küll natukene liiga kõhupeal, aga kui arvestada seda, et ta rinnahoidjad üldsegi peaaegu ei kasuta, siis arusaadav," viskab Jaanika somplimendi*.

Blogijad ei jäänud aga Jaanikale vastust võlgu. Nõndaks kirjutas Merje Aus prouale vastuseks selliselt: "Mis mind defineeritaksegi nüüd mu tagumiku ja kilode järgi? Võibolla oleks Jaanika mulle juurde astunud mu tagumiku vahtimise asemel ja avastanud, et äkki ma olen isegi päris meeldiv inimene. Samas võibolla ta kartis, et ma kogemata istun oma suure ahtriga talle otsa."

*sompliment on isetekkeline slängisõna, mis viitab üheaegselt tehtud komplimendi ja solvangu kombinatsioonile.

Vaata saadet, kus "Kodutunne" Jaanikale ja tema viiele lapsele 2015. aastal appi läks ja perele üle jõu käivad eluruumid välja ehitas. Toona rääkis Jaanika saatejuht Anneli Lahele, et tema laste isad teda ei toeta ning hakkama saadakse toimetulekutoetuste abil.