Hiljaaegu postitas ta oma Twitteri kontole pilte oma koerte hispaania koloniaalstiilis kuudist või oleks õigem öelda, majast.

"Mu koerad elavad kahekorruselises kivimajas, kus on õhukonditsioneer, kaugküte, disainmööbel ja lühter," kirjeldas Hilton koerte elamist.

Hilton on varemgi mitmel korral oma loomaarmastusest rääkinud. 2016. aastal rääkis Hilton, et tal on seitse koera, lisaks veel mitmeid lemmikuid nagu tuhkur, lendoravad ja siga.

Twitter reageeris sellele nagu alati tormiliselt, osad Hiltoni jälgijad avaldasid pahameelt, et ta kulutab nii palju raha koertele, selle asemel et kodutuid aidata, osad jällegi küsisid Hiltonilt, kas neil oleks võimalik ise koerte asemel asuda.

Olgem ausad, kui meil oleks nii palju raha kui Paris Hiltonil, siis kulutaksime ka meie seda oma lemmikute peale. Pealegi, koerad väärivadki parimat - nad on lojaalsed, armstavad sind tingimusteta ning teavad alati, mil sul on lohtust vaja. Lisaks on nad ka suurepärased personaaltreenerid ja viivad su iga ilmaga tervislikule jalutsukäigule.