Amber Heard võttis Johnny Deppile määratud lähenemiskeelu tagasi, sest juhtum sai kohtus lahendatud, kirjutab TMZ. Heard väitis, et Depp ründas teda 21. mail ja lõi teda iPhone'iga näkku. Nüüd on staar aga kohtuasja lõpetanud ja seda ei saa enam mitte kunagi uuesti avalda.

Lahutusprotsess, mis oli seotud koduvägivalla süüdistustega, on samuti lahendatud. Johnny nõustus Amberile minema kõndimise eest maksma umbes 7 miljonit dollarit, mille hulka kuuluvad ka juristide tasud. Algselt spekuleeriti, et Heard teenib lahutusega umbes 15 miljonit dollarit ning ühel hetkel oli laual ka kaheksa miljonit ehk Amber sai palju vähem raha, kui algselt arvati. Forbes'i ajakirja andmetel on Johnny Deppi varanduse koguväärtus umbes 400 miljonit dollarit ja üksnes eelmise aastaga teenis mees 30 miljonit.

"Meie suhe oli väga kirglik ja mõnikord plahvatuslik, kuid seda sidus alati armastus," teatas paar oma ametlikus avalduses, kus on arvestades viimastel kuudel tehtud sõnavõtte kirjas nii mõnigi kummaline lause: "Kumbki osapool pole esitanud valeväiteid majandusliku kasu saamise nimel. Puudus igasugune kavatsus füüsilist või emotsionaalset kahju põhjustada." Tõesti?

Avaldus lõppeb nii: "Amber soovib Johnnyle tulevikuks parimat. Amber annetab käigus saadud tulu heategevuseks. Rohkem avaldusi sel teemal ei ilmu." Mainitud pole aga kui palju või millisele heategevusele raha annetatakse.

Johnny Depp ja Amber Heard kohtusid aastal 2011 filmi "The Rum Diary" võtetel. Paar abiellus 15 kuud tagasi ning lapsi neil pole.