Politsei leidis Chester Benningtoni surnukeha 20. juuli hommikul Los Angeleses kella üheksa paiku kohaliku aja järgi. End üles poonud muusik oli varasemalt võitlust pidanud nii alkoholismi kui ka narkosõltuvusega. Lisaks vaevas Benningtoni ka depressioon.

Kummalise kokkusattumusena leivis mõned päevad enne traagilist sündmust internetiavarustes libauudis Benningtoni surmast. Veebisait MediaMass avaldas esimesena artikli Benningtoni surmast ja Facebooki loodi teisipäeval lausa lehekülg nimega "R.I.P. Chester Bennington", mis kogus kiirelt pea miljon fänni. Mitmed fännid asusid leinapostitusi tegema, ent leidus ka skeptikuid, kes täheldasid, et peavoolumeediast pole uudis veel läbi käinud.

"Teisipäeval kell 11 paiku lahkus meie seast armastatud laulja Chester Bennington. Chester Bennington sündis 20. märtsil 1976 Phoenixis. Teda jäädakse igatsema, kuid unustuste hõlma ta ei võju. Palun näita kommenteerides ja lehekülge laikides üles oma kaastunnet," seisis MediaMassi poolt avaldatud uudisloos. Mõningad tunnid hiljem läkitati teele vabandus, sest Linkin Parki ninamees oli siiski veel elus ja terve.

Grammyga pärjatud Linkin Park andis hiljuti välja uue albumi ning bändi oli järgmisel nädalal ees ootamas suur turnee.