Väljaande TMZ kohasel algas täna vandekohtu valimine, kus mõlema poole juristid üritavat leida 12 vandemeest ja 6 asendusliiget, kes oleksid nende suhtes kaastundlikud...Jah, kumbki pool ei taha erapooletut vandekohut.

2015. aasta lõpus esitasid Pennsylvania prokurörid Bill Cosby vastu esimese süüdistuse seksuaalkuritegude eest, mis pandi toime aastal 2004. Staari endise alluva Andrea Constandi sõnul pettis mees teda uimasteid võtma ning ründas teda siis seksuaalselt. Kohtuveskid on seni jahvatanud aeglaselt, ent kui süüdimõistmise korral ootab Bill Cosbyt ees kümne aasta pikkune vanglakaristus.

Cosby on kõiki süüdistusi eitanud. 78-aastane näitleja tunnistas eelnevalt kohtuvande all, et Constand seksis temaga vabatahtlikult. Aastal 2005 ametis olnud ringkonnaprokurör talle toona süüdistust ei esitanud ja Constand sai kokkuleppe alusel kopsaka rahasumma.

Juhtum taasavati pärast seda, kui kümned naised väitsid, et Cosby on ka neid vägistanud. Prokurörid tahtsid, et neist 13 tunnistaksid mehe vastu ka kohtus, kuid kohtunik otsustas ainult ühe kasuks. Bill Cosby ise kohtus sõna ei võta. Koomik kardab, et tema sõnu võidaks valesti tõlgendada.