USA talendisaatest "The Voice" tuule tiibadesse saanud Christina andis eile õhtul Flordias kontserdi ning jagas pärast fännidele ka autogramme, kui seni tuvastamata meesterahvas teda ootamatult tulistas, kirjutab The Sun. Christina vend Mark üritas "moonutatud näoga" relvameest peatada, kuid hetk hiljem võttis too ka endalt elu.

Foto: AP

22-aastane muusik toimetati kriitilises seisus haiglasse, kuid paraku ei suudetud tema elu enam päästa ning paar tundi hiljem ta suri.

Christina tapja identiteet avalikustatakse hiljemalt homme. Esialgse info kohaselt oli tegemist 21-aastase hullunud fänniga, kes sõitis spetsiaalselt Orlandosse, et lauljatarilt elu võtta. Politsei sõnul oli ta varustatud kahe tulirelva ja suure jahinoaga. Noormees olevat lootnud puhtalt pääseda ja plaaninud samal õhtul koju naasta.

Christina Grimmie osales saates "The Voice" aastal 2014, kus tema mentoriks oli ansambli Maroon 5 laulja Adam Levine, kes tüdruku ka pärast saate lõppu oma tiiva alla võttis ja temaga plaadilepingu sõlmis.