Palju on räägitud kurikuulsast pildistamisest, mil meeskonnalt paluti, et kõigi näitlejannade seast just Hatcher viimasena riietuma lubataks. Väidetavalt oli näitlejannal komme valida kõige ilusamaid rõivaid ja poseerida alati pildi keskel, vahendab CheatSheet.

Nii julma kirjelduse tõttu hakkasid arvamused näitlejannast üha hullemaks muutuma ning kolleegid pidid Hatcherit isegi kaitsma. "Teri eelistas lihtsalt üksildust. Mina, Marcia ja Felicity olime palju lähedasemad, sest olime hästi naiselikud ja meile meeldis üksteise elus surkida, aga Terile ei meeldinud. Mingeid tülisid ei olnud," on Longoria kolleegi eraklikkust kaitsnud.

Hatcheri eraklik olemus paistis välja ka kohtuasjas, kus enamus sarjas osalenud näitlejaid tunnistusi pidid andma. Nicollette Sheridan kaebas kohtusse sarja autori Cherry, kes väidetavalt teda solvanud olid ja pahatahtlikult ta tegelaskujul siis surra lasi. Hatcher oli ainus ekraanilt nähtud staar, keda kohtusse rääkima ei kutsutud.

Asjaolud muutusid taas segasemaks, kui peale Felicity Huffman koletu skandaaliga samuti kohtusse sattus. Kohtule esitatud kirjades tunnistasid mitmed taas, et just Huffman oli see, kes teisi Hatcheri kurja keele eest kaitses.

Näib, et staaride jutt muutub vastavalt vajadusele ja Hatcheri tegelik olemus jääb varjatuks. Kindel on see, et seltskonda teda ei arvatud ning teistega meelsasti suhelda ta ei soovinud.