Paarile lähedalseisev isik kinnitas, et lahkuminek oli ühine otsus, sest pidev pikk vahemaa ja erinevates riikides elamine mõjus mõlemale halvasti.

Nicole, kes on parasjagu Londonis täitmas üht peaosa West Endi versioonis Andrew Lloyd Webberi muusikalist "Cats", samal ajal on Lewis pidevalt Monacos. Pärast lahkuminekut on Nicole vajanud palju oma perekonna tuge. Tema ema ja vanaema lendasid Hawaiilt Londonisse, et naisele seltsiks olla.

"Nicole on end töösse uputanud, kuid Lewis ja Nicole hoolivad teineteisest väga ja soovisid siiralt, et suhe toimiks."

Kuid teine allikas annab pisut lootust, et Nicole ja Lewis siiski taas kokku saavad. "Nad on ju seitse aastat koos olnud, aga nad lähevad alati samal põhjusel lahku. Armastus liidab nad alati uuesti kokku."

Nicole pole varemgi varjanud, et kaugsuhe on väga keeruline ning ta ei sooviks sellist elu mitte kellelegi. "Aga suhe on seda väärt, kui selle eest võidelda," lisas ta.

Üks allikas kõneles The Sun'i ajakirjale hoopis teistsugust juttu. Nimelt sõnas ta, et Nicole jättis Lewise maha, sest mees ei soostunud temaga abielluma ja pere looma. "Nad on juba mitu kuud tülitsenud, kuid asjad võtsid veel hullema pöörde. Lõpuks viskas Nicole'il üle, sest ta teadis, et Lewis ei plaanigi temaga abielluda."