1. Marilyn Monroe

Sekspomm Marilyn Monroe reisis John F. Kennedyga presidendi lennukil kaasas, kandes peas musta parukat ja päikeseprille. Monroe oli presidenti kõrvuni armunud ja kurtis sõpradele, et John kasutab teda lihtsalt seksiobjektina. Marilyn tegi paanilisi kõnesid Valgesse Majja Jackie Kennedyle, kus teatas, et ta on presidenti armunud ja kavatseb Johniga abielluda. Jackie vastas seepeale: "Koli aga Valgesse Majja, sa saad kõik minu mured endale!"

Kui Marilyn hakkas president Kennedyle juba kümneid kordi päevas Valgesse Majja helistama, katkestas mees suhte. Asja läks klattima presidendi vend Bobby Kennedy, kellest sai järgmisena Marilyni armuke. Aastal 1962 suri Marilyn väidetavalt enesetapu tagajärjel. 36aastaselt surnud sekspommi surma saadavad aga tänaseni vandenõud.

2. Jayne Mansfield

Näitleja Jayne Mansfieldi reklaamiti Hollywoodis kui King Size Marilyni. Ta oli pikem ja suuremate rindadega kui Monroe ning loomulikult kuulus John F. Kennedy armukeste nimekirja. Kui uskuda biograafiat, siis seksis Jayne Mansfield president Kennedyga, olles ise seitsmendat kuud rase. Naine rääkis, et presidenti oli tema suur kõht erutanud.

Pärast Marilyn Monroe surma hakkas Mansfield kartma, et ka temaga juhtub sama. Tõepoolest 34aastane Mansfield hukkus aastal 1967 autoõnnetuses, mis oli nii ränk, et naine jäi peast ilma.

3. Mary Mayer

Jackie Kennedy sõbranna Mary Meyeriga oli presidendil pikk ja püsiv armusuhe, mis kestis 1962. aasta jaanuarist kuni mehe surmani. Kunstnikust Mary pidas päevikut, kus ilmnes, et ta kohtus presidendiga ligi neljakümnel korral - Valges Majas, Mary ateljees ja sõprade pool. Suhe oli intensiivne - näiteks ühel Valge Maja peol "kadusid" nad Kennedyga peolt pooleks tunniks.

Mary armastas narkootikume ja pruukis neid koos presidendiga. Nad pruukisid kokaiini, hašisit ning käisid leebemat sorti "happereisidel". Tõik, et president julges koos Maryga narkootikume tarbida, näitab suhte lähedust.

Sünge ja traagilise järelloona lasti 46aastane Mary 1964. aastal oma kodu lähistel maha. Kuriteopaiga lähedalt 26aastane mustanahaline tööline anti küll Mary mõrvamise eest kohtu alla, kuid ta mõisteti õigeks. Mary mõrvar või mõrvarid jäi vabadusse.