"Armsad sõbrad, kes teist on just praegu Frankfurdi lennujaamas? Superstaar Üllar Jörberg on seoses TV3 uue sarja võtetega lennukist maha jäänud ning tema telefon on väljas. Ühtlasi on tema võõrkeeleoskus kasin. Ühesõnaga – olukord on keeruline. Palun otsige ta üles ja andke abi! Või kirjutage TV3 Facebooki lehele sõnumina!" seisis kanali Facebookis üleskutse.
"Seitsmesed uudised" kinnitasid paar tundi hiljem, et õnneks andis Jörberg endast naisele märku, temaga on korras nagu Norras ja ta jõuab homme koju! Siis kuuleme kadumisloost juba ka lähemalt.
TV3 saatis ka teate, kus selgitatakse lugu veidi lähemalt:
Juba täna õhtuks oleks TV3 uue telesarja võtetelt Brasiiliast naasnud Üllar Jörberg, kuid saatuse ninanipsu tõttu jäi superstaar Frankfurdi lennujaamas Tallinnasse suunduvalt lennukilt maha ning temaga katkes igasugune ühendus. Ihuüksi reisinud laulja telefon oli välja lülitatud ning ta olukorrast puudus igasugune info. TV3 palus Facebooki kaudu abi eestlastelt, kes juhuslikult sealses lennujaamas viibivad, Jörberg üles otsida ning võimalusel teda aidata. Uudis kadunud Jörbergist levis kulutulena üle Eestimaa, kuid paraku tulemuseta - üksi eestlane rännumeest Frankfurdi lennujaamast üles ei leidnud. Tänu taevale sai lõpuks telefonikõne Üllari abikaasa Ester ning andis TV3le teada, et hoolimata sekeldustest on olukord stabiliseerunud, Jörberg tervise juures ning jõuab Eestisse homme.

Proua Ester selgitas, et Üllar olevat tõepoolest lennukilt maha jäänud ega saanud kodustega kontakti, sest telefon sai tühjaks, kuid laadida polnud võimalik, sest laadija oli jäänud teise kotti. Lisaks tekkis Jörbergil probleem uue pileti ostmisega, sest tal nappis sel hetkel vabu vahendeid, lisaks pingestas niigi kriitilist seisu puudulik võõrkeeleoskus. Lõppkokkuvõttes lahendas mees näruse seisu siiski eeskujulikult - ostis endale uue telefoni, helistas naisele ning oli meeldivalt üllatunud, et terve Eestimaa tema pärast südant valutab.

TV3le selgitas Jörberg, et tal olevat enne jätkulendu näiliselt kõik kontrolli all olnud: „Käisin tuletis, jõin kohvi ja ootasin…midagi ei tulnud ette,“ kirjeldas armastatud laulja.