Ärinaise kirja pandud nõuete loetelu on muljetavaldav. Et saada Evelyni assistendiks peab vastama järgmisele nõuetele:

Peab olema energiast pakatav, abivalmis ja lojaalne, tervislike eluviiside ja heade väärtushinnnagutega, pühendunud, initsiatiivikas, siiras, usaldusväärne, tehnilise taibu, kiire ja loomingulise mõtlemisega, heade arvutioskustega ja veenva kirjaliku ning suulise eneseväljendusoskusega eesti, inglise ja vene keeles.

See pole aga veel kõik. Kasuks tuleb ka see, kui olla täpne, süstemaatiline, tööaja ja ülesannete suhtes paindlik, esinduslik, positiivse ja professionaalse suhtumisega organisaator, kellel on lai tutvusringkond, varasem suhtekorralduskogemus, autojuhiload ja soov elada ebatavalist elu!

Kui Evelyn säärase eelpool kirjeldatud roboti leiab, pakub ta palgale lisaks elamisvõimalust töökoha lähedal Tallinna südalinnas, ettevõtete siseseid soodustusi, boonuseid, koolitusi, ühisüritusi, sportimisvõimalusi ja välisreise .

Loodame, et Evelyn leiab enda nõuetele vastava assistendi, kuid tundub, et sellistele kriteeriumidele vastav isik peaks loogiliselt võttes juba ise mõnd suurfirmat juhtima ning endale assistenti otsima.