Koit mõtles enda sõnul kaks päeva pea söömata ja magamata, sets ei teadnud kuidas ja kus seda teha "Koolis sellist asja ju ei õpetata." Pikalt mõtiskles ta, kuhu väärtuslik ja elumuutev kihlasõrmus panna ja leidis sobivaimaks kohaks lõpuks tagatasku. Kui ta aga sõrmus taskus restoranis lauani jõudis, askeldas kelner juba seal ja pakkus istet, nii et mees kallihinnalise rõnga laiaks litsuda istudes kartis. "Nii ma siis seal kuidagi ühel küljel istusin," muigas Toome saates "Nädalalõpp Kanal2ga", demonstreerides ebamugavat asendit.

Kui põlvelelaskumisele jutt veeres, võttis sõnajärje üle Kaia Triisa, kelle sõnul oli moment päris filmilik. "Olime 11 aasta jooksul teist korda ilma lasteta reisil ja selle kahe päeva jooksul, mis reis selleks ajaks kestnud oli, mina ei märganud midagi ja ometi ma olen selline, kelle eest ei saa varjata midagi," tõdes Kaia. Aga nagu näha, sai Toome sellega hakkama, sest küsimust küsides tuli see Kaia jaoks välguna selgest taevast. "Kui oled nii kaua koos olnud, kaks last ja kodu..." see abieluteema oli justkui vaibunud Kaia sõnul, nii et ta ei arvanudki, et see enam Koidul mõtteis ka olla võib.

Lisaks pilguheidule maagilisse kihlumishetke rääkis Toome sellestki, kuidas nad Kaiaga kohtusid. "Vaatasin sõprade juures vormelit telekast, teised tegid muid asju. Kaia tuli mu kõrvale ja mõtlesin et ma vist esimest korda elus näen tütarlast, keda huvitab motosport. Ja siis me hakkasime rääkima krossist ja tsiklitest ja..." sõnab Koit, et Kaia mototeadlikkus köitis ja üllatas teda.

Kaia kirjeldas esmakohtumist aga nii: "See pilk, kuidas ta mind seepeale vaatas suurte silmadega... see oli veidi ka nii, et tema jäi faktidega mototeemadel hätta. Mul on kaks venda ja olen sportlastega üles kasvanud. Mu lapsepõlv möödus kõik nädalavahetused motokrossiradadel ja mülgastes. Meigiasjani jõudmine oli päevapealne muutumine mustast valgeks."

"Kui Koit poleks muusik, oleks ta tennisist või motosportlane," sõnas Kaia, et Koidul on peale muusika andeid veelgi.

Oma kihlusest teatasid nad kuu aega tagasi Instagrami vahendusel sellise pildiga: