Mis on kõige pöörasem asi, mida elus teinud oled?

Eks neid pööraseid asju jõuab veel teha küll. Aga üks huvitavamaid kogemusi on seotud minu tööga. Nimelt olen töötnud ühel 23 meetrisel purjejahil ja selle käigus sai ka paar korda ületatud Atlandi ookeanit. See oli omamoodi psühholoogiline test, kuna nii väikselt territooriumil pidid inimesed omavahel väga hästi klappima, sest sõit kestis ligi 2 nädalat ja vahepeal polnud kellegi võimalust maa peale minna, ümber oli ainult suur ja sinine lainetav vesi. Ilmselt ei teki sellist võimalust enamus inimestel, purjetada üle Atlandi ookeani.

Kuidas suhtud iluoperatsioonidesse?

Kohe kindlasti ei ole ma iluoperatsioonide vastu ja ma ei ütle, et ühtegi nendest endale teha ei lase...you´ll never know!
On inimesi, kes lasevad endale teha iluoperatsiooni, et parandada mõne õnnetuse tagajärgi või enesekindluse tõstmiseks. Aga kas see ka teiste silmis nii tundub, mõnele võib see tunduda lihtsalt enese upitamise või meedia tähelepanu saamisena. Kas iluoperatsioonid muudavad sind ilusamaks? Jällegi...ilu on ju vaataja silmis ja lõpuks loeb ikkagi ainult see, et inimene ennast oma kehas hästi tunneks.

Kirjelda oma elu kõige eredamat suvemälestust.

Oli tõeliselt ilus ja soe suvepäev. Helsitas mulle väga hea sõber ja palus mul selga panna mu roheline suvekleit ja et tuleb mulle vasti järgi. Istusin autosse ja endiselt polnud mul aimu, mis edasi hakkab juhtuma. Esimene peatus oli Viljandi Folgil, jalgade sirutamiseks. Edasi võtsime suuna Tartusse, kus käisime vaatamas ühte vabaõhuetendust, millele järgnes õdus istumine ühesTartu Raekojaplatsi äärses kohvikus. Lihtsad asjad on need, mis teevad tuju heaks!

Kirjelda ideaalset kohtingut.

Kuna seda sooja aega on Eestis natuke vähe, siis ideaalis võiks see toimuda soojal suveõhtul. Mõni ilus kontsert looduskaunis kohas, istudes oma piknikulinal kuulates head muusikat ja nautides üksteise seltskonda (kohting ei tähenda ju et kohtud inimesega esimest korda). Kui inimesed sobivad, siis pole vaja koguaeg "muliseda", kartmata et piinlik vaikus tekitaks ebameeldivust. Samas, miks mitte korraldada seda kõike talvel...väheke särtsu on ju tarvis! ;)

Palju on Sinu jaoks normaalne enda peale kuus raha kulutada?

Normaalne, see on suhteline mõiste. Mis on ühele normaalne, võib teisele tunduda täiesti utoopiline. Põhiline on see, et inimene näeks puhas ja hoolitsetud välja. Selleks ei peagi kulutama suuri summasid ja veetma tunde ilusalongides, mõnede iluprotseduuridega saab kodustes tingimustes iga naine hakkama. Nagu ma enne juba ütlesin: "Lihtsuses peitub võlu!