Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets nõrkeb meeste ees, kes mõistavad kohelda naist kui kuningannat. Missi süda tasahilju juba lööbki ühele sellisele tuntud eesti mehele, kuid praegu on suhe siiski alles sõbratasandil!

Kätlin Valdmets (24) on paremas vormis kui juunis, mil ta missimeistri Valeri Kirsi koduõel Tallinna vanalinnas krooniti. Kätlini treeningutest Reval Spordis sünnib dokfilm ja ta on teleekraanil figureerinud muhedas kokkamissaates «Õhtusöök viiele». Muide, Kätlin ongi kokk – hiljuti palgati ta ametisse Eesti ühte parimasse restorani Bocca. Kaunitar loodab selle töö kõrvalt koos oma partneriga ka edaspidi ajada neid asju, mida missid on läbi aegade ajanud.
Nii ongi mul au kohtuda Boccas mitte ainult ühe, vaid lausa kahe missiga! Kätlini partneriks ja mänedžeriks on 2011. aasta Miss Tallinn ja Miss Estonia II printsess Heleene Mäeots, kes näeb välja kui Charlotte filmist «Sex and the City». Tema pargib oma punase sport-Lexuse Bocca ette pool tundi pärast intervjuu algust...

Kätlin, sa sündisid aastal 1988, kui Valeri Kirss valis esimese missi. Mida sa missivõistlustest lapsepõlvest mäletad?
Mul on mälupilt, ilmselt ka sellepärast, et nüüd seda võistlust enam nii suurejooneliselt ei peeta. Vaatasin telerist neid misse justkui kuningannasid, kes kõndisid suurel laval. Kõige paremini on meeles Liis Tappo-Treial (Miss Estonia 1990).
Nüüd, kus olen ise miss, tunnen, kuidas kõik vuhiseb minust sel aastal mööda – sooviksin, et see kõik ikka kestaks ja kestaks. On palju plaane, mida teostada. Üks asi on heategevus, plaanime näiteks invaliididest noortele korraldada ekskursiooni vanalinna ja nendega teatris käia. Enda tuleviku ja töö jaoks lõime koos Heleene Mäeotsaga klubi Royal Style Club. Praegu on klubi nagu hobi, aga töötame selle nimel, et teha seda veel tõsisemalt.