Olukorra tõsidust tõendab tõik, et näitleja pole näinud muud võimalust kui naine kohtusse anda. Põhjuseks korduvad ähvardused, mille hulgas on naine lubanud endalt ka tütre kombel elu võtta, kirjutab TMZ.

Kohtupaberitest selgub, et Cathriona White’i ema Brigid Sweetman saatis Carrey’le aasta eest novembrikuus e-kirja, milles kaebas, et tütre surma järel on inimesed hakanud tema maja kallal vandaalitsema ning seintele roppe kirju ning surmaähvardusi jäädvustama. Naine uskus, et teda süüdistatakse tütre enesetapus, kuna olevat viimase Facebooki tema sünnipäeval jätnud alandava ja hirmsa sõnumi.

Carrey sõnul asunud ekskallima ema ähvardama, et tapab end ära, kui staar talle uut maja ei osta. Keeldumise peale olevat naine vihastanud. Edasi kaebas White’i ema Carrey peale juba kohtusse, süüdistades meest tütre surmas. Kummaliseks teeb kogu olukorra tõsiasi, et White olevat juba 15-aastaselt asunud iseseisvat elu elama ega suhelnud oma emaga peaaegu üldse.

Muuhulgas käib kemplemine selle üle, kas Carrey levitas White’ile suguhaigusi või mitte. Näitleja sõnul oli tegu naisepoolse kättemaksukõmuga, mida ta lahkuminekuvihas levitas, ent mille eest hiljem vabandas.

Carrey ning White olid paar 10 kuud, seejärel läks paar lahku. Veidi aega hiljem leidsid armastajad teineteist taas, kuid väidetavalt läksid kiiretsi uuesti lahku – just viimane olevatki olnud naise enesetapu sütikuks.

Kuulsa näitleja varandusest on kohtu kaudu ampsu saada püüdnud ka Cathriona White'i endine abikaasa.