«Meid ei liiguta, kui tüdrukud kirjutavad, et olete kenad. Palju olulisem on see, kui saame inspireerida noori oma kunsti, usu ja fotograafia kaudu,» ütlevad 19aastased  kolmikud Karl Markus, Joel Markus ja Hans Markus Antson.

Karli, Hansu ja Joeli positiivse ellusuhtumise, nakatava energia, meeletu tahtejõu ja äärmise viisakuse taga on nende perekond. Psühholoogist ema ja IT vallas töötav isa seadsid oma prioriteediks kolmikutega maast madalast võimalikult palju aega koos veeta. Abiks oli ka vanaema, kes kuni poiste kaheteistkümneseks saamiseni perega ühe katuse all elas.
«Meil on samad väärtushinnangud mis meie vanematel. Nad on andnud meile võimaluse teha valikuid ja aidanud kaasa meie unistuste täitumisel,» kiidab Karl ühtehoidvat perekonda. Tänu heale kodusele kasvatusele ei tarbi keegi vendadest alkoholi ega plaani seda ka tegema hakata. Samuti pole nad eales sattunud linna peale pahandust tegema, sest miks peaks minema kusagile kondama, kui parimad sõbrad on kodus olemas. Poisid arvavad, et ju on neile kodust kaasa antud õige platvorm väärtustest ja maailmapilt. «Liialt piitsa ja prääniku süsteemis hakkaks vist iga noor vastu,» märgib Hans.