Anonüümseks jääda soovivad peretuttavad kinnitavad näiteks, et Westide pere veetis väga südamliku emadepäeva ning Kimi ja Kanye vanemad lapsed North, Saint ja Chicago on pesamuna saabumisega ülimalt rahul. "Kim oli veel mõned nädalad enne beebi sündi endast täiesti väljas, kuna ta tundis, et pole nii suure lastekarja kantseldamiseks sugugi valmis, kuid nüüd pole mingist stressist enam jälgegi. Sellest hetkest alates, mil laps sündis, laabus kõik justkui iseenesest! Nad on väga õnnelikud. Isegi Kanye'le meeldib see, et peres on taas vastsündinu," kirjeldas allikas.

Väljaanne Cheatsheet vahendab ka, et kuna nelja lapse ema elu pole kerge, siis on Kim uue beebiga harjumiseks oma muidu väga karmi trenni- ja toitumisrežiimi leebemaks muutnud ning teinud pausi ka töistest tegemistest nagu tõsieluseriaali "Keeping Up With The Kardashians" võtetest ja oma ilutoodete KKWBEAUTY promomisest. See kõnelevat tema pühendumuse kohta palju, kuna kõik teavad, et Kim on väga karjäärile orienteeritud naine.

Neljas beebi olevat võrreldes eelmiste lastega äärmiselt rahulik ega tekita vastsetele vanematele mingit peavalu, paljastas Kim ise Twitteris. Ta lisas ka, et värskeim maimuke on täielik Chicago teisik. Fännid on otseloomulikult asunud spekuleerima võimalike nimevariantide üle ning ühest erinevate sotsiaalmeedia postituste juures läbivalt kasutatud emotikonist lähtuvalt arvatakse, et poisslapse nimeks pannakse Ted või Teddy, mis eesti keeles tähendab karumõmmi. See on aga vähemalt selge, et nüüd, mil neljas beebi on saabunud, olevat Westide perekonna komplekt lõpuks ometi koos!