"Nickelbacki mänedžmet pöördus jah meie poole, et edastaksime Eesti bändidele kutse kandideerida Nickelbacki Peterburi kontserdi soojendusesinejaks," jutustab ürituse Eesti-poolne promootor Reno Hekkonens. "1.oktoobril kulutatakse konkurss välja ja kõik bändid on oodatud osalema. Me oleme küll tõtt-öelda ise võtnud ühendust paari ansambliga, kes tunduvad sobivad, aga see pole mingi näitaja. Aus konkurss otsustab kõik!" lubab ta.

Esmaspäeval avatakse ka vastav netilehekülg, kuhu iga kandidaat saab üles laadida oma kontserdi ülesvõtte ning 19.oktoobril valib Nickelback isiklikult endale meelepärase soojendaja välja. "Osaleda võivad tõesti kõik bändid, kes tahavad, ükskõik, mis stiili nad ka ei viljeleks!" kinnitab Hekkonens, kuid lisab juurde, et konkurents on karm ja enesekrtiiline meel tuleks kasuks, kuna konkursil osalevad ka vene bändid.

Tegu on kahtlemata väga võimsa kontserdiga, kus esinemine on kasulik ka kodumaisele publikule hetkel tundmatutele bändidele. "Sinna läheb päris suur hulk eestlasi, sest hetkel on juba üle 1000 pileti ostetud," jagab Reno veidikene siseinfot. "Pole ka mingi ime, sest on olemas reisibürood, kes teevad kõik ära, majutusest sissesõiduloani. Nii et kõik fännid, kes jäid ilma Helsingi kontserdist ja kõik bändid, kes kuulsust koguda tahavad, osalema!"

Püsige lainel, peatselt juba rohkem infot!