"Kontori" looja Ricky Gervais on juba umbes nädal aega teinud oma Facebookis fännidega otselülitust oma Inglismaa kodust, vastates nende küsimustele ja juues seal juures head õlut.

Fännid saavad nii Facebooki kui Twitteri vahendusel küsida igasuguseid küsimusi, kaasaarvatud tema eesootavate projektide ja koroonaviiruse kohta.

Eelmise nädala videos küsis üks murelik fänn, kuidas Rickyl on sel isolatsiooniperioodil läinud.

"Mis seal ikka, lähen eluga edasi," ütles ta. "Ja nagu ma igas intervjuus ütlen: te ei kuule mind vingumas. Mitte siis, kui medõed teevad 14 tunniseid vahetusi."

Ricky heitis nalja ka kuulsuste üle, kes sotsmeedia vahendusel näitavad, kui raske nende elu on. "See on piinlik. See on tõesti piinlik, kui te näete neid multimiljonäridest meelelahutajaid ütlemas, et nad on jälle kurvad. Miks? Ma ei ole telekas," rääkis Gervais ja hakkas ka ise olukorras naeruväärsuse tõttu naerma.

Ta kommenteeris ka Gal Gadot alustatud laulukompilatsiooni, kus mitmed staarid laulsid John Lennoni hitti "Imagine". Ricky ütles, et tal ei ole nende inimeste vastu midagi, mõned nendest on täitsa toredad, aga mis talle ei meeldinud oli nende põhjus videos osalemiseks.

"Heategevuse üle ei saa kunagi kriitiline olla. See on hea asi. Aga kui sa mõnele nendest silma vaatad, siis sa näed nagu nad ütleksid: ma olen niivõrd hea inimene, et ma seda teen. Ma võiks lausa nutma hakata, kui hea inimene ma olen, et ma annan oma väärtuslikku aega ära, ja minu aeg on palju väärtuslikum kui sinu oma," kirjeldas Ricky Gervais nende kuulsuste mõttemaailma.