Beebilõust ehk Andrus Elbing tunnistas Facebookis, et kahtlustas kokkupuudet koroonaviiruse diagnoosi saanud inimesega, mistõttu otsustas naisest ja lapsest veidikeseks eemale jääda. "Et mina saaks nagu Salaomon vesipruul puuotsas inspitatsiooni koju karantiini koroonat ootama jääda."

Ei läinudki kaua kuni esimesed korduvalt kirjeldatud sümptomid oma nina näitama hakkasid. "Ja ennäe imet, sealt ta tuleb. Kurgus kraabib, nina sügeleb, kuid ei ei ärge saage valesti aru, füüsiliselt sügeleb. Väike köha, nohu, peavalu, aga palavikku ei ole ju siis see pigem tavaline külmetus. Ainult ühe lisaga. Tunne on täpselt selline, kui ma kunagi kooliajal gripis olin," kirjeldas räppar sotsiaalmeedias enesetunnet, mis üha enam kahtlusi äratas.

Samas tõdes Elbing, et nagu paljud teised, nii mõtles ka tema, et ehk pole tegu siiski koroonaga. Aja möödudes läks asi aga veelgi kahtlasemaks. "Seega ootasin veidi veel, et ikka kindel olla. Ega mul suurt häda polegi välja arvatud, see, kui üleeile hakkasin tähele panema, et ühest toa otsast teise köndides vötab hingeldama. Rääkisin telefoniga, poole jutu pealt saab hapnik otsa. Mötsin teeks tobi,aga pärast paari mahvi, saab hapnik otsa. Ja üleüldiselt hapnik saab otsa."

Ometi ei tahtnud Elbing siiski koroonat uskuda ning kuna ka naine ja laps ootavad koju pääsemist, siis otsustas ta testi teha. Räppari üllatuseks talle seda siiski ei võimaldatud. "Pärast seda kui perearst oli stetoskoobiga läbi telefoni mo kopse kuulanud, ütles, et ei ole pöhjust testida. Tunnistati terveks .Ja siis ta küsis, et kas mul üldse auto on. Ma ütsin on, aga auto on hetkel naise käes. Sellepeale ütles perearst, et kui sul autot ei ole, siis testida ei saa enivei, nii et oota paar päeva, kui läheb hullemaks , kutsu kiirabi. Headaega."

Beebilõust selgitab, et ei saa kohe kuidagi aru, kuidas koroonat takistama peaks, kui teste kellelegi ei võimaldata. "Ja üleüldse, läbi telefoni oskab diagnoosi panna ainult Dr. Vassiljev. Kelleks sa ennast pead perearst. Ma olen aru saanud, et meil siin on vaja takistada ja kaardistada viiruse levikut, aga kuidas, kui testida ei saa. Aa oota, muidugi, teil on ilmselt ju käsk terviseametist, et niimoodi toimida."