Publikule antud kommentaaris tõdeb Kaunid Kontserdid Käsmus korraldaja Villu Veedla, et tegemist oli tõepoolest ettenägematu olukorraga, kuna nii massilist huvi pole muusikasõbrad kontserdi toimumispäeval varem üles näidanud. “Müük oli ülekaalukalt sarja senise 8 aasta suurim. Samuti võeti kaasa rohkem lapsi kui tavaliselt, sest kuni 12-aastased pääsevad sisse tasuta,” sõnas Veedla. “Kontserdi eelmüük oli igati platsi mahutavuse piires ja eelnevatel aastatel on eelmüük isegi suurem olnud,” lisas ta täienduseks, avaldades ühtlasi kahtlust, kas kohapealse müügi lõpetamine ja inimeste tagasisaatmine oleks olnud parem lahendus. “Ilmselt oleks see veel suuremat frustratsiooni tekitanud, sest inimesed tulevad Käsmu kaugelt ja näevad selleks parajalt vaeva. Kohapealsed publiku pretensioonid lahendasime kõik ära,” kinnitas ta.

Sellest hoolimata vabandab Veedla eilse kontserdi külastajate ees tekkinud ebamugavuste pärast ning lisab, et kuigi nad olid taganud reguleeritud parkimise, tekitas Käsmu sissesõidu eripära ja suur viimasel hetkel tulijate hulk paramatult ummiku. “Seetõttu alustasime ka kontserdiga hiljem, et võimaldada kõigile õigeaegne saabumine ja kontsertelamus,” sõnas ta. Publiku küsimusele, mis saab neist piletiostnutest, kes jäidki kahjuks elamusest ilma, sõnab Veedla, et kõigi küsimustega ollakse valmis jooksvalt tegelema. “Pretensioonid tuleb alati esitada, kui olukord on veel värske. Proovime nendele vastavalt mõistliku lahenduse leida.”

“Paneme inimestele südamele saabuda Käsmu kontsertidele võimalikult vara,” annab Veedla edasisteks suveõhtuteks hüva nõu. “Eriti suurt rahvahulka on oodata tuleval neljapäeval, kui esinevad Tõnis Mägi ja Ivo Linna — palume saabuda kindlasti vähemalt 2 tundi enne algust. Väravad avame juba kella kuuest ja esimesel tunnil oleme kehtestanud söökidele-jookidele ka happy houri. Lisaks soodustame keskkonna hoidmist ja sõidujagamist — iga täidetud auto eest, kus on enam kui 3 inimest, toetame Käsmu Külaseltsi 1 euroga. Mida varem inimesed saabuvad ja mida vähemate autodega, seda sujuvama liikluse suudame me tagada!”

Nagu piltidelt näha võib, oli tegu tõepoolest menuka kontserdiga: