O'Neal kirjeldas hiljuti antud intervjuus, kuidas tema oma lastele võimudega suhtlemist õpetab, vahendab E! News. "Mul on see vestlus nendega pidevalt."

"Esmalt räägin, et kõige olulisem on olukorda leevendada austusega, sest peab mõistma, et need inimesed teevad ka lihtsalt oma tööd. Seega olukorda peab leevendama, aga kui see juhtub käest ära minema, siis ära tee midagi. Ära ütle midagi. Lihtsalt nõustu," kirjeldas O'Neal.

"Kui kõik on tehtud ja möödas, siis helista mulle ja kui vaja, siis ma tegelen edasi juba ise. Olen ise see, kes tuleb kohale ja käitub segaselt, ma ei taha, et teie seal üksi möllaksite. Proovin neile lihtsalt selgeks teha, et peab nõustuma ja kuulama."

Ometi tunnistab legend, et ka tema nõuandest kõigega nõustuda ei ole alati abi. "Ma vaatan videoid härra Floydist ja ta oli leplik. Olen näinud kolme videot ja ühte, kus ta vastu seina oli surutud. Ta ei rääkinud vastu. Ta ei üritanud võidelda," tõi endine sportlane ka vastupidise näite.

O'Nealil on kuus last, 23-aastane Taahriah, 23-aastane Myles, 20-aastane Shareef, 18-aastane Amirah, 17-aastane Shaqir ja 14-aastane Me'arah.