Tippkorvpallur Giorgi Tsintsadze (23) ja tema Tartu koduklubi tantsutüdruku Kerstin Koorti (21) kuum suhe on läbi - mägede poeg Tsintsadze põrutas pärast lepingu lõppemist Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonnaga tagasi Gruusiasse!

Hetkel on Giorgi, kes valiti Eurobasket.com`i poolt Eesti meistriliiga lõppenud hooaja parimaks korvpalluriks, Gruusias oma kodus ja Kerstin Tartus.
«Suhtleme, oleme niisama head sõbrad ja saame hästi läbi,» lausub Kerstin, nõustudes, et suhtes puudub endine kuumus. «Aga kunagi ei tea. Ma ei hindaks staadiumi. Mul ei saa olla konkurenti, sest oleme sõbrad ja suhtleme niisama.»
Kaunitar lükkab ümber oletused, et Giorgi temalt üle löödi: «Arvan, et tulevik paistab väga ilus ja läheb nii, nagu minema peab. Tahaksin, et kõik laabuks. Et oleks mõnus ja pingetevaba elu.»
Tüdruk ei ole meelt heitnud, asus tööle rõivaärisse ja vahetas tagatipuks ka kõrgkooli. Estonian Business School on ajalugu - Kerstin jätkab õpinguid Audenteses.
Juuni alguses sõitsid Rocki tähed, grusiinid Giorgi Tsintsadze ja Viktor Sanikidze koju. Mõlemad on öelnud, et jäävad ootama Tartu kossutiimi lepingu uuendamist.
«Nende hooaeg polnud paha, ja kindlasti saavad mehed mitmeid pakkumisi, millega meil pole kerge konkureerida,» on hinnanud Tartu Ülikool/Rocki mänedžer Meelis Pastak.
Seega, Kerstini ja Giorgi suhte arengud sõltuvad praegu ehk eelkõige mehe tulevasest geograafilisest asukohast.