Kui skandaalne episood eetrisse jõudis, teatas Kourtney Kardashian Twitteris, et ei kavatse sotsiaalmeedias fännidega kaasa rääkida, sest kavatseb aega veeta oma koolivaheajal oleva kolme lapsega, vahendab Hollywood Life.

"Mõistan, et palju on juttu minu tööeetikast ja mulle tundub, et pean ühe asja selgeks tegema: laste kasvatamine on töö. Muide, see on üks kõige raskemaid ja tasustatumaid töid, mis mul kunagi olnud on. Olen otsustanud keskenduda oma lastele ja elustiili brändile Poosh, mille peamine eesmärk on leida SINU tervise tasakaal, et elada oma parimat elu. Ma ei mõista hukka kedagi, kes valib teise tee ning loodan, et kõik suudavad ka minu valikuid austada," kirjutas Kardashian Twitteris.

Oma seisukohta on jaganud ka Kim Kardashian, kes telesaates "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" selgitas, et ta tavaliselt ei ole vägivalla poolt, kuid Kourtney suutis ta lihtsalt endast nii välja ajada. "Tavaliselt ma ei toeta mitte mingil juhul vägivalda, kuid ta kriimustas mind nii tugevalt, mida teie ei näinud. Ma veritsesin. Kui ma oma kätt vaatasin ja nägin, et ta oli mind tõesti sügavalt kriimustanud ja siis tundsin seda oma seljal... ma lihtsalt läksin ja virutasin talle vastu."

Kardashian selgitas, et õe suhtumine oli juba pikka aega negatiivne olnud. "Ta tundis, et ei taha enam filmida. Samas ei ole ta inimene, kes langetaks otsuse, et okei, ma rohkem ei osale. Ta tuleb lihtsalt tööle halva tujuga ja elab seda kõigi peal välja, perekonna ja meeskonna. Seega me lihtsalt survestasime, et ta välja mõtleks, miks ta nii õnnetu on."

Nii teravat kaklust pole saate episoodides varem olnud. "Kui mu ema seda nägi, siis ta nuttis, et ei tea enam, kes me oleme ja mis toimub."

Praeguseks on õed küll taas sõbrad, kuid peale tüli peatati filmimine terveks nädalaks.