Kreisiraadio kuldne kolmik ning heliloojad Priit Pajusaar ja Glen Pilvre on asunud Eurovisiooni lauluvõistluse taset uueks looma! Kreisid Hannes Võrno, Peeter Oja ja Tarmo Leinatamm on loojate sepikojas, helistuudios valmis meisterdanud eurolaulu koguni serbo-horvaadi keeles.

«Kõiki sügavusi ei saa valgustada, aga lugu on rõõmsameelne ning kannab pealkirja «Leto svet»,» pajatab Pajusaar. «See tähendab siis suvevalgust.»
Pajusaar seletab kooslust Kreisiraadioga ainsaks käivitavaks jõuks, mis kihutas teda ja Gleni sel aastal eurolaulu sepistama. «Aastaid on konkursil osaletud, nüüd mõtlesime, et see lugu peab olema teistmoodi ja tavatus võtmes või ei osale me sel aastal üldse.»

Dirigent Tarmo Leinatammele meenub, et mõte laekus Pajusaarelt juba augustis, kuid nagu kõik head asjad, ununes see mõneks ajaks. Paar-kolm nädalat tagasi aga aktiviseerus. Missuguse globaalse teema üle nad oma laulusalmides siis muretsevad, seda Leinatamm otsesõnu öelda ei oskagi. «Meie serbo-horvaadi sõnad pärinevad vestmikust, ning pandud kokku erinevatest lausejuppidest stiilis «Kes ma olen?», «Palun mulle arve», «Kaks šokolaaditorti» jne.»

Leinatammele oleks see kolmas kord Eurovisioonile sõita, aastatel 1996 ja 1997 osales ta seal dirigendina, nüüd siis ehk isegi eurolaulikuna.