Daily Mail kirjutab, et 49-aastane Warne elab Londoni loodeosas ning hiljuti vedas tema kallim koju kaks sekstöötajat - Davina (19) ja Poppy (27). Seltskond möllas üle kolme tunni. Magamistoa aknad olid valla ning naabrid said kuulata, kuidas nelik müras. Hiljem sõidutas Warne'i kallim kaks ekskorttüdrukut minema. Naiste taks on circa 500 naela paari tunni eest. Üks naabritest rääkis, et tegu oli suure peoga ja paistis, et Warne'i ja tema kaaslasi ei huvitanud, kes seda kuuleb.

Arvestades Warne'i mainet ja minevikku, pole praeguses olukorras midagi erakordset. Ta on tuntud naistemehena, kes vahetab naisi pea sama sageli kui sokke. Tänavu leidis Suurbritannia kõmumeedias kajastust näiteks seegi, kui ta flirtis Instagramis 21-aastase tõsielutähe Lucie Donlaniga. Näitsik on noorem kui Warne'i vanem tütar.

Aastate eest kaotas mees töökoha, kui saatis erootilisi SMSe ühele neiule ja pettis oma kaasat Simone'i. Hiljem üritas Warne naisega ära leppida, ent kogemata saatis talle vürtsikad sõnumid, mis olid mõeldud sootuks teisele naisele.

2011. aastal hakkas Warne käima Liz Hurleyga ja nad isegi kihlusid. Suhtele pani põntsu see, kui samal aastal hakkasid levima kuuldused, et Warne magab ka pornotähe Chloe Conradiga. Warne ja Hurley leppisid siiski ära, kuid 2013. aastal läksid lahku.