"Jube raske on alustada kahetsusega saadet ja ma ei arvanud, et kunagi pean saadet nii alustama," tunnistas eetrisse naasnud "Hommikuprogrammi" juht, kes korrutas korduvalt, et ta kahetseb juhtunut.

"Põhjendust sellisele käitumisele ei olegi tegelikult olemas, kui sa midagi sellist ebameeldivat teed, siis õigustada siin ei olegi midagi," lisas ta.

Roosileht on valmis ka täna ennelõunal toimuvaks kohtuistungiks. "Lähen kohtusse ja kuulan otsuse ära. Karistus kindlasti tuleb ja see tuleb vastu võtta sirgeselgselt, edasi tuleb ikka elada."

"Kui ma olin juba alkoholijoobes ja seadust rikkunud, siis polnud teist võimalust," kirjeldab Roosileht teed kainestusmajja. "Oled kinnises ruumis, enne mõõdetakse aparatuuriga sind üle ja siis sa lihtsalt oled seal ja mõtled oma teguviisi üle. Tavainimesele on see väga šokeeriv."

Roosileht sattus kokku vaid ainult meeldivate töötajatega, kellest üks on olnud ka tema endine õpilane. "Pidime tõdema, et praegune olukord kohtumiseks ei ole meeldiv ei mulle ega talle."

Ta paneb aga südamele kõikidele inimestele, et ükski põhjus pole piisav, et istuda pärast joomist autorooli.

"Tulin entusiasmiga tööle, vaatan Allanile otsa," viskas saate alguses kohe nalja Roosilehe kauaaegne kolleeg Pille Minev. Tema olevat olnud pühapäeva õhtul Hiiumaal ilma mobiili- ja internetilevita ning Roosilehe kinnipidamine jõudis temani väga kentsakal viisil. "Ühel hetkel ma vaatasin, kuidas Nurga-Ardo tuli ja kui ta kohale jõudis andis ta teada, mis Allan Roosilehega on juhtunud. Ma arvasin, et ta teeb nalja, ma ei uskunud seda," kirjeldas Minev.

"Ma mõtlesin, et kas mina peaksin ka süümepiinu tundma," mõtiskles eetris Minev. Roosilehe kolleegid ootasid täna tööle tulles, et paparatsode hordid ootavad neid juba ukse ees.

Pühapäeva õhtul kella 17.30 paiku sai politsei teate Tallinnas kahtlase sõidustiiliga autost, mis vajus liikluses ühest reast teise ja pidurdas järsult.

Politsei patrull asus autole jälile ning Koidula ja Faehlmanni tänava ristis blokeeriti mehe teekond. Politseinikud selgitasid välja, et roolis olnud 59-aastane mees oli joobes. Autojuhiks oli tuntud raadiohääl ja DJ Allan Roosileht.

Pea pool tundi peale kinnipidamist teisaldati Roosilehe sõiduvahend. Põhja prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk kinnitas Delfile, et juhi joove oli kriminaalne ehk vähemalt 1,5 promilli.