Tehke järele! Ameerika moepiibel, ajakiri Elle, kuhu satuvad vaid valitud valitute seast, esitleb oma novembri numbris endise legendaarse korvpallitreeneri Riho Sooniku tütre Kriss Sooniku (28) loodud seksikat pesu (alumisel vasakpoolsel pildil).

Kriss, kes elab Londonis, ei suutnud seda kohe uskuda. «See oli augusti alguses, kui sain USA Elle kontorist kõne, mille peale kiljusin ennast hulluks,» meenutab Kriss (alumisel parempoolsel pildil vanemate vahel). Noore ärinaise sõnul on see tõeline töövõit – vaid väga tiheda sõela läbinud brändid saavad end Elle ostusoovituslehtedel esitleda. «Selleks pead osutuma väljavalituks tuhandete seast,» teab Kriss, esimene Eesti disainer, kellel see on õnnestunud.

Kriss avas eelmisel nädalal ka oma esimese pesu väljapaneku- ja müüginurga Solarise Keskuse pesupoes Ulakas Kaunitar. «Pidin enne kümnes riigis oma poenurgad avama, kui sain seda teha Eestis. Toodan kõik oma asjad kodumaal ja see oli juba absurdne, et ei ole kohta, kus mu asju müüdaks. Nüüd on viga parandatud,» on Kriss õnnelik. Poe avamisel olid kohal ka Krissi vanemad Riho ja Inge, samuti sõbranna Susan Laura Miil, kelle järgi on saanud nime ka Elles kajastatud pesu – Susan Motion Body!