Krista Lensin mäletab hästi, kui ta oma tütrega Ameerikast Eestisse tuli ja uut elu alustas. Lisaks tuli Lensinil leida uus amet ja nii alustas ta telesaadete juhtimisega. "Mäletan, kui tegin oma esimesi telesaateid, laps puusal. Mul ei olnud siin lapse vanaemasid ega vanaisasid, kelle hoolde tütar anda."

"Meil oli eile see teema jutuks. Selline seisukoht, et aasta emaks ei sobi üksikema, puudutas mind väga. See puudutas mind nii inimesena, kui ka emana," ütleb ta Publikule.

"Peremudeleid on väga mitmeid. Vahel töötab paremini see, kui ema kasvatab oma lapsi üksi, sest ta on otsustanud minna lahku mehest, kes joob ja peksab. Kas ta on siis kuidagi kehvem ema ega sobi aasta emaks?" küsib Lensin. Ta lisab, et emad, kes võtavad vastu raskeid otsuseid, väärivad omakorda tunnustust.

"Me peaksime tundma uhkust, et Eestis saavad üksikemad valdavalt hästi hakkama ja annavad endast parima, et olla ka isa eest. Naised töötavad mitmel kohal, et tagada lastele elamisväärne elu," nendib ta.

Krista Lensin teab, millest räägib, sest lisaks teletööle on ta töötanud pea kuus aastat ajakirja Kroonika peatoimetajana. Olles kahes ametis suudab ta nii endale kui tütrele rohkem võimaldada.