Heinmets ütleb Publikule, et Miss Universum tooks Eestile oluliselt palju tähelepanu. "Kindlasti rohkem, kui Eurovisioon, mis on euroopa-keskne. Miss Universumi valimine jõuab ju igasse maailma nurka."

Teatepulk tuleb väärikalt üle anda

Kristiina leiab, et Valeri Kirss on Miss Estonia valimisi teinud ihu ja hingega, kuid nüüd oleks aeg anda teatepulk väärikalt edasi.

"See, mis Valeril praegu Miss Estonia koduleheküljel üleval seisab, on utoopiline," arvab Heinmets.

Nimelt on seisab kodulehel, et Kirss müüb Miss Estonia, Miss Tallinna ja Mister Estonia kaubamärgid huvilisele VIIE MILJONI krooni eest! (Tekst muutmata kujul: NB! MÜÜA-FOR SALE. Hind: kõik km koos 5 miljonit eeki, sh. pool kohe&teine 50% 5.a. jooksul.)

Heinmets nendib, et Miss Estonia jätkumine on täielikult Valeri Kirsi kätes. "Ta peaks laskma teistel selle projekti üle võtta."

Keerulised hetked

Ka Kristiina ise on aastal 2003 aidanud Kirsil Miss Estonia valimist korraldada. Miss värskendas üritust ja see jõudis ka telesse. Nimelt valis Concordia Ülikoolis meediat tudeeriv Heinmets oma diplomitööks missivõistluse korraldamise ja see õnnestus täielikult — missivõistlus sai kõrge reitingu ja Kristiina lõpetas ülikooli cum laude.

Aastal 2003 sai Miss Estoniaks Maili Nõmm.

Miks Heinmets projekti järgmisel aastal ette ei võtnud? "Ma ei oska vastata ... On olnud keerulisi hetki," jääb Heinmets delikaatseks.

Kristiina usub, et Miss Estonia valimised huvitaksid eestlasi väga. "Arvestades seda, kuidas meedia kajastab iga ööklubi missivalimist, oleks Miss Estonia vastu Eesti meedial suur huvi. Kuid ütlen veelkord - nüüd on kõik Valeri Kirsi kätes."